dilluns, de gener 23, 2006

 

El mètode Grönholm




A El mètode Grönholm, quatre candidats -tres homes i una dona- es presenten a la fase final d'unes proves gens convencionals que ha organitzat una important multinacional per triar un alt executiu. A què estan disposats a renunciar per aconseguir la feina? Fins on arriba el seu esforç i la seva lluita per obtenir el lloc de treball somiat? Quins són els límits morals de l'actuació dels quatre candidats? El joc entre els aspirants esdevé també un combat de sentiments, ambicions i enveges, sempre en els límits entre la realitat i la
ficció, entre la veritat i la mentida.

Jordi Galceran ens proposa una divertida i estimulant radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral, que és també un retrat àcid i punyent de les lluites de poder, de la competitivitat ferotge, del "salvi's qui pugui" que impera en la nostra societat contemporània.


"En el fons l'obra parla de la necessitat de ser acceptats pels altres: que els meus pares estiguin orgullosos d'on he arribat, o la meva dona. Que el meu veí sàpiga que he triomfat...tots necessitem ser acceptats, valorats pels altres, és clar..."

"Costa trobar i desenvolupar bones idees perquè abans ja ho ha fet en Woody Allen..."


Em va caure bé, en Jordi Galceran...


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 Spain License.

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!